Over ons

Al meer dan 16 jaar is Gordeco een atelier waar de confectie is gespecialiseerd in maatwerk en Haute Couture. Onze modinettes confectioneren met veel vakmanschap uw gordijnen, vitrages, inbetweens en werken met de nieuwste machines geleverd door Wybenga Machines uit Enschede.

In het online bestelsysteem kunt u al uw wensen kenbaar maken. De bonnen blijven in uw eigen account bewaard zodat u altijd de bon-geschiedenis kunt raadplegen. Wij bezorgen de gordijnen met hangend vervoer. Levertijd van de orders is een week na binnenkomst van de opdracht en stoffen. Voor de speciale producten als vouwgordijnen, schuine gordijnen in verstek, spreien en kussens kan de levertijd oplopen tot twee weken.

Indien gewenst kunnen wij twee keer per week leveren.

Vanuit onze vestiging Joure kunnen wij heel Nederland bedienen.

Stoffenverwerking, weef-en stoffouten:

Voordat de stoffen worden verwerkt, worden de bonnen, de stoffen en andere informatie nauwkeurig nagekeken. De stoffenleverancier vermeld in de verpakking dat de geleverde stoffen nauwkeurig zijn gecontroleerd. Zoals de stoffenleverancier fouten over het hoofd ziet, zo kunnen wij tijdens de controle ook stoffouten over het hoofd zien. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten in de stoffen die wij aangeleverd krijgen om te confectioneren.

Scroll naar boven